Bettina Allos

Fysioterapeutti, cred. MDT, työfysioterapeutti

Olen tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti ja Avain Fysion perustaja ja yrittäjä. Valmistuin lääkintävoimistelijaksi Helsingissä 1980. Suoritin Credential Examen in MDT 2004. Lisäksi olen käynyt eri tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia jatkokoulutuksia sekä suorittanut Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen 2013. Lisäkoulutus mm. Faskiamanipulaatio® Stecco Level II ja Kinesioteippaus.

Työkokemusta minulla on julkiselta ja yksityiseltä puolelta Helsingistä ja Salosta sekä Östersundista ja Tukholmasta, Ruotsissa

Luottamustehtävänä toimin Salon sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä 9.2018 lähtien. Suomen McKenzie-instituutti ry:n varapuheenjohtaja toimin 2008-2015.

Kielitaito: ruotsi, suomi, englanti

Mia Oksanen

Fysioterapeutti, Pilates-ohjaaja

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1992, suorittanut manuaalisen terapian erikoistumisopinnot 2005, valmistunut Pilates-ohjaajaksi 2007 ja suorittanut FIHF ravintovalmentajakoulutuksen 2017.

Muita suorittamiani koulutuksia ovat Sport Somatics -koulutus 2009, UKK-instituutin terveyskunnon testaajakoulutus (sisältäen liikehallintatestit ja ikääntyvien terveyskuntotestit) 2009, Somatic Fysio –koulutus 2012, fysioterapeuttien akupunktuurikoulutus kokonaan suoritettuna 2015, Faskiamanipulaatio® Stecco Level II 2015 ja Spiraalistabilaatio (SPS)- metodin ohjaaja 2018.

Palvelen asiakkaita, joilla on tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriö ja siihen liittyviä kipuja. Tavoitteenani on auttaa asiakkaitani parantamaan kehon hyvinvointia monipuolisella oikein kohdennetulla harjoittelulla. Käytän tarvittaessa fysioterapiassa erilaisia lihas- ja sidekudoskäsittelyjä. Hoidan myös lapsia ja nuoria. Osaamista minulla on myös käsiterapiasta, olen Suomen käsiterapiayhdistyksen jäsen ja osallistun vuosittain yhdistyksen koulutustilaisuuksiin. Teen asiakkaille alaraajatutkimuksia ja Footbalance Medical-pohjallisia.

Työkokemus: yksityinen, Kelan kuntoutuskeskus Petrea, Salon terveyskeskus, Pilates-ohjaus ammatinharjoittajana.

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, tule-kuntoutus, kipu-kuntoutus, käsiterapia, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, Pilatesryhmien ohjaus, alaraajatutkimus ja tukipohjallisten määritys.

Taija Tomberg

Fysioterapeutti, cred. MDT

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta 2013. Olen suorittanut MDT menetelmän Credentialing Examination tutkinnon 2016 ja Suomen Urheilufysioterapeuttien (SUFT ry) urheilufysioterapiaan erikoistuneen osaajan opinnot 2019. Lisäksi olen suorittanut akupunktio koulutuksen 2016 sekä Kinesiology Taping -koulutukset. Lisäkoulutuksia mm. Faskiamanipulaatio® Stecco Level II, kuormitusfysiologia ja kudosparaneminen, alaraaja- ja pohjalliskoulutus, asiakkaan neurologinen fysio- ja allasterapia, World of Hurt – kipukoulutus.

Työkokemusta minulla on yksityiseltä puolelta sekä urheilujoukkueen parissa työskentelystä.

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, urheilufysioterapia, alaraajatutkimus ja yksilöllisten pohjallisten määritys, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, liikuntaryhmien ohjaus.