Bettina Allos

Fysioterapeutti, cred. MDT, työfysioterapeutti

Olen tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti ja Avain Fysion perustaja ja yrittäjä. Valmistuin lääkintävoimistelijaksi Helsingissä 1980. Suoritin Credential Examen in MDT 2004. Lisäksi olen käynyt eri tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia jatkokoulutuksia sekä suorittanut Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen 2013. Lisäkoulutuksina mm. Faskiamanipulaatio® Stecco Level II ja kinesioteippaus.

Työkokemusta minulla on julkiselta ja yksityiseltä puolelta Helsingistä ja Salosta sekä Östersundista ja Tukholmasta, Ruotsissa.

Kielitaito: ruotsi, suomi, englanti

Marja Helskyaho

Fysioterapeutti, työfysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Turun terveydenhuolto-oppilaitoksesta v. 1998. Olen erikoistunut neurologisen asiakkaan kuntoutukseen ja käynyt 10 opistopisteen lisäkoulutuksen Tampereen ammattikorkeakoulussa. Suoritin Credential Examen in MDT 2023.
Olen työskennellyt vuosia neurologisten asiakkaiden parissa niin poliklinikalla kuin osastoilla. Olen myös erikoistunut työfysioterapiaan ja työskennellyt työterveyshuollossa. Lisäkoulutuksina mm. Faskiamanipulaatio® Stecco Level II, neurologisen asiakkaan allasterapia, FootBalance pohjallisten muotoilu sekä muita lyhyempiä tuki- ja liikuntaelimistön ja neurologisten asiakkaiden lisäkoulutuksia.

Työkokemusta minulla on sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta tules-asiakkaista, geriatrisista ja neurologisista asiakkaista. Lisäksi minulla on työkokemusta tekonivelpotilaiden ja traumapotilaiden kuntouttamisesta. Olen myös ohjannut ryhmiä, esim. niska-selkäryhmää ja vesijumpparyhmää.

Kielitaito: suomi, ruotsi ja englanti

Sanni Putus

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta 2017. Olen käynyt Lasten fysioterapian 12 opintopisteen täydennyskoulutuksen Tampereen ammattikorkeakoulussa 2022. Lisäkoulutuksina minulla on Faskiamanipulaatio® Stecco Level II, MDT A- ja B-osa (lanne-, kaula- ja rintaranka), neurologisen asiakkaan allasterapiakoulutuksia sekä muita kipupotilaan, neurologisen ja tuki- ja liikuntaelimistön asiakkaan koulutuksia. Olen käynyt leukanivel ja puremalihasvaivojen (TMD) fysioterapian täydennyskoulutuksen.

Työkokemusta minulla on yksityiseltä puolelta erityisesti lasten, nuorten ja aikuisten neurologisesta fysioterapiasta. Lisäksi minulla on työkokemusta tuki- ja liikuntaelimistön asiakkaista sekä allasterapiasta.

Kielitaito: suomi, englanti