Bettina Allos

Fysioterapeutti, cred. MDT, työfysioterapeutti

Olen tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti ja Avain Fysion perustaja ja yrittäjä. Valmistuin lääkintävoimistelijaksi Helsingissä 1980. Suoritin Credential Examen in MDT 2004. Lisäksi olen käynyt eri tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia jatkokoulutuksia sekä suorittanut Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen 2013. Lisäkoulutus mm. Faskiamanipulaatio® Stecco Level II ja Kinesioteippaus.

Työkokemusta minulla on julkiselta ja yksityiseltä puolelta Helsingistä ja Salosta sekä Östersundista ja Tukholmasta, Ruotsissa

Luottamustehtävänä toimin Suomen McKenzie-instituutti ry:n varapuheenjohtaja 2008-2015.

Kielitaito: ruotsi, suomi, englanti

Taija Tomberg

Fysioterapeutti, cred. MDT

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta 2013. Olen suorittanut MDT menetelmän Credentialing Examination tutkinnon 2016 ja Suomen Urheilufysioterapeuttien (SUFT ry) urheilufysioterapiaan erikoistuneen osaajan opinnot 2019. Lisäksi olen suorittanut akupunktio koulutuksen 2016 sekä Kinesiology Taping -koulutukset. Lisäkoulutuksia mm. Faskiamanipulaatio® Stecco Level II, kuormitusfysiologia ja kudosparaneminen, alaraaja- ja pohjalliskoulutus, asiakkaan neurologinen fysio- ja allasterapia, World of Hurt – kipukoulutus.

Työkokemusta minulla on yksityiseltä puolelta sekä urheilujoukkueen parissa työskentelystä.

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, urheilufysioterapia, alaraajatutkimus ja yksilöllisten pohjallisten määritys, Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, liikuntaryhmien ohjaus.

Meri Suvela

Fysioterapeutti, AMK

Valmistuin fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulusta vuoden 2022 alussa. Työkokemusta minulla on tules-potilaiden ja ikääntyvien kuntoutuksen parista. Olen lisäksi ohjannut ikääntyville tasapaino- ja kuntosaliharjoitteluun painottuvia ryhmiä.

Kielitaitoina ovat suomi, englanti ja ruotsi.